Modüler Su Deposu – Yangın Dolabı – Yangın Tüpü – Yangın Kapısı Üretimi

İlan Numarası
RF109277
Şirket Bilgileri
Başlık
Modüler Su Deposu – Yangın Dolabı – Yangın Tüpü – Yangın Kapısı Üretimi
Sektör
Üretim
Şirket İsmi
3Gen Ase Grup Prj.Müh.Mod.Su Dep.San.Tic.Ltd.Şti.
Şirket Türü
LTD
Kuruluş Yılı
2014
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
Firmamız dünyada zaten kısıtlı olan su kaynaklarını en sağlıklı ve pratik olarak depolayan MODÜLER SU DEPOSU sektörü konusunda faaliyet göstermekte olup, firma sahibimiz ulusal ve uluslararası firmalarda SATIŞ ve PAZARLAMA ağırlıklı 32 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Firma sahibimiz bu sürenin son 12 yılını, 6.5 yılı kendi firmasında olmak üzere modüler su deposu sektöründe geçirmiştir. Türkiye’deki geçmişi yaklaşık 21 – 22 YIL olan modüler su deposu sektörü devletin son yıllarda yaptığı yasal değişiklikler ve KULLANIMININ ZORUNLU KILINMASI sonucu sürekli büyüme ve gelişme eğilimindedir. Firma sahibimiz SEKTÖRDE GEÇİRDİĞİ 12 YIL BOYUNCA neredeyse TÜM TÜRKİYE’DE sektör ile alakalı 30.000 MÜŞTERİ ziyareti gerçekleştirerek ÇOK CİDDİ BİR MÜŞTERİ PORTFÖYÜ elde etmiştir.

Firma sahibimiz ve firmamız işin özellikle SATIŞ ve SATIŞ SONRASI HİZMETLER KONUSUNDA TECRÜBE ve PORTFÖY sahibi olmasının yanında işin, ÜRETİME HAZIRLANMASI, SATINALMA, ÜRETİMİN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ, SATILAN ÜRÜNLERİN SEVKİYAT ORGANİZASYONU VE SEVK EDİLEN ÜRÜNLERİN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE MONTAJININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ve HATTA MONTAJININ ŞAHSI TARAFINDAN YAPILAMASI da dahil TÜM AŞAMALARINDA ciddi anlamda tecrübe sahibidir. Firmamız ayrıca aynı müşteri portföyü ve projeye satılmakta olan ve neredeyse aynı altyapı ile üretilen YANGIN DOLABI, YANGIN TÜPÜ, YANGIN KAPISI gibi ürünleri bayilik yaparak satmakta olup, ilerleyen dönemlerde bu ürünleri de üretmeyi düşünmektedir.
Güçlü Yanlar
{|tr|}Firma sahibimiz Ulusal ve Uluslararası firmalarda Satış, pazarlama ve yönetim ağırlıklı 34 yıllık tecrübeye sahip olup, özellikle satış ve pazarlama anlamında farklı çalışmalara imza atmaktadır. Firmamızın en güçlü olduğu yanlardan biri sektörde geçirilen 15 yılda çok ciddi bir müşteri portföyü elde etmesi olup, firma sahibimiz bunun haricinde işin, ÜRETİME HAZIRLANMASI, SATINALMA, ÜRETİMİN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ, SATILAN ÜRÜNLERİN SEVKİYAT ORGANİZASYONU VE SEVK EDİLEN ÜRÜNLERİN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE MONTAJININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ve HATTA MONTAJININ ŞAHSI TARAFINDAN YAPILAMASI da dahil TÜM AŞAMALARINDA ciddi anlamda tecrübe sahibidir. Firma sahibimiz ayrıca Pazarlama ve reklam faaliyetleri konusunda ciddi anlamda tecrübe sahibi olup, kendi işini yaptığı süre zarfında ses getiren uygulamalara imza atmış ve konu hakkında çok daha fazla bilgi donanıma sahip bulunmaktadır. Firma sahibimiz 32 yıllık tecrübe sonrası oluşmuş ciddi bir sosyal ve ticari çevreye sahip
Fırsatlar
İçinde bulunduğumuz MODÜLER SU DEPOSU sektörü dünya da zaten kısıtlı olan su kaynaklarını en sağlıklı ve pratik depolayan sistemler olup, ülkemizde dahil dünyanın tüm ülkelerinde su depolamak amacıyla sıklıkla kullanılmaktadır. Türkiye’deki geçmişi yaklaşık 23 – 24 YIL olan modüler su deposu sektörü devletin son yıllarda yaptığı yasal değişiklikler ve KULLANIMININ ZORUNLU KILINMASI sonucu sürekli büyüme ve gelişme eğilimindedir. Modüler Su Depolarının yeni yapılmakta olan katlı binalarda kullanımı zorunlu olup, ayrıca sağlıklı ve uzun ömürlü olması dolayısıyla eski binalarda da kullanılmaya sıklıkla başlanmıştır. Modüler Depolar devlet tarafından yapılan tüm projelerde istisnasız kullanılmakta olup, artık özel sektör tarafından yapılan projelerinde neredeyse tamamında kullanılmaktadır. Modüler depolar ayrıca büyük avm’ler, fabrikalar ve tarımsal amaçlı su depolamada da kullanılmakta ve kullanım alanları gün geçtikçe artmaktadır.
Yayınlandı
12.08.2021
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • Eşit Ortaklık
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
6,000,000.00 TL
Yıllık Ciro
36,000,000.00 TL
Yıllık Ciro Projeksiyonu
36,000,000.00 TL
Stok Değeri
1,500,000.00 TL
Stok Fiyata Dahil
  • Hayır
Makine / Demirbaş Değeri
2,000,000.00 TL
Demirbaş Fiyata Dahil
  • Evet
FAVÖK
% 15 - 25 Arası
Esnek Ödeme Koşulları
Evet
Krediye Uygunluk
Evet
İş Bilgileri
Gayrimenkul Tipi
Diğer
Gayrimenkul Durumu
Kiralık
Alanı (m2)
30 m2
Detay bilgi
Firmamız hali hazırda fason üretim yapmakta olup, geniş müşteri portföyü sayesinde ürünün önce sözleşmesi imzalatılarak satışı gerçekleştirilmekte daha sonra hammadde temin edilerek fason üretim gerçekleştirilmektedir. Firmamız yatırım için 3 farklı alternatif belirlemiş olup, modüler depo üretimi için ilk etap da kiralık 1.000 m2 civarında bir fabrika binası yeterli olacaktır. Belirlediğimiz alternatifler içerisinde ilk etap da ikinci el makinalar alınarak üretim gerçekleştirmek bulunmaktadır.
İş Taşınabilir
Evet
Satış Sebebi
{|tr|}Firmamız Modüler Su Deposu üretimi konusunda ÜRETİM ve SATIŞ da DAHİL TÜM AŞAMALARINDA TECRÜBE SAHİBİ olup, üretim konusunda finans yetersizliği yaşamakta ve kendine bu işe yatırım yapabilecek YATIRIM ORTAĞI aramaktadır. Firmamız yapılacak yatırım konusunda 3 FARKLI ALTERNATİF belirlemiş olup, konu hakkında görüşmek ve bilgi almak isteyen ve ciddi düşünen kişi ve firmalara sektörü, firmamızı ve şahsımızı anlatan çok daha ayrıntılı bir sunum gönderilecek ve sunum şahsen yapılacaktır.
Yönetim Devam Edecek
Evet
Konum
İl
Adana
İlçe
Seyhan
Semt
Yeşiloba
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek