Bir Milyon TL Cirolu 15 Yıllık Çit Firması Satılıktır

İlan Numarası
RF330510
Şirket Bilgileri
Başlık
Bir Milyon TL Cirolu 15 Yıllık Çit Firması Satılıktır
Sektör
Diğer
Şirket İsmi
Sıfırdan Başlamayın. 15 Yıllık Birikimden Yararlan
Şirket Türü
LTD
Kuruluş Yılı
2002
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
Sürekliliği olan, önemli ve büyük bir sektörde halihazırda faaliyeti devam eden ve yıllık resmi cirosu 1.000.000 TL olan, 15 yıllık LTD şirketimi ve müşteri portföyümü tamamen satmak istiyorum. Yeterli yatırım ile birkaç yıl içinde sektörde ilk sıralara çıkmak, ciroyu 10 kata kadar artırmak mümkün. Bu yatırımın miktarı, size ve hedefinize bağlı. Detaylı bilgi yüz yüze görüşmede verilecektir.

Firmanın hiç bir kuruluşa veya piyasaya borcu yoktur. Firmayı % 100 devralmak isteyen kişi/firma, hiç ara vermeksizin, hemen faaliyete geçip, iş yapmaya devam edebilecektir. İstenir ise bir süreliğine alıcıya müşteri portföyünü yönetmekte ve geçişi rahat yapmasına yardımcı olmak amacı ile profesyonel olarak destek verilebilecektir. Tecrübe ve birikimlerimi size aktarabilirim. Alıcıya, müşterilerin firmamız ile iletişime geçtiği, sabit telefon hatları, faks, - internet sitesi, e-posta hesabı ve müşterilerin sıklıkla aradığı cep telefonu hattı da devredilecektir.

Konu ile ilgili telefonda kesinlikle bilgi verilemeyecektir. Gerçekten ilgileniyorsanız lütfen randevu alınız.
Güçlü Yanlar
Piyasanın en büyük firmaları ile olan iş ilişkileri. Ödemeleri sorunsuz olan, risksiz müşteri portföyü. Sektöründe saygın ve bilinen bir firma olması. İnternette ilk sayfada yer alması.
Fırsatlar
Bu firmayı devralmak başlı başına bir fırsattır. Bu müşteri portföyünün oluşması, 15 yıllık çalışma, birikim ve emeğin karşılığıdır. Sıfırdan başlayıp bu seviyeye gelmek için yıllarınızı harcamayın. Hazır bir kariyeri satın alın, daha hızlı ilerleyin. 15 yıl avantajlı başlayın.
Yayınlandı
16.06.2016
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
150,000.00 TL
Yıllık Ciro
1,000,000.00 TL
Stok Değeri
5,000.00 TL
Stok Fiyata Dahil
  • Hayır
Demirbaş Fiyata Dahil
  • Hayır
Esnek Ödeme Koşulları
Evet
Krediye Uygunluk
Hayır
İş Bilgileri
Gayrimenkul Durumu
Kiralık
Alanı (m2)
70
İş Taşınabilir
Evet
Satış Sebebi
Farklı bir iş koluna geçmeyi planlıyorum. Şirkete devralmak için yapacağınız yatırım, maksimum bir yıl içinde size geri dönecektir. Resmi mali veriler bunun göstergesidir.
Yönetim Devam Edecek
Hayır
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Semt
ATAŞEHİR
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek