48 Yıllık Tanınmış Üretici Firma

Şirket Bilgileri
Başlık
48 Yıllık Tanınmış Üretici Firma
Sektör
Üretim
Şirket Türü
Kuruluş Yılı
1973
Çalışan sayısı
50-100
İş Tanımı
45 yıldır Ege ve Marmara bölgesine inşaatlarda kullanılmak üzere tuğla çeşitleri üretiyoruz 2009-2018 yılları arası yaptığımız yatırımlar ile otomasyona geçerek üretim kapasitemizi 3 katına çıkarmış bulunuyoruz.Özellikle İzmir ve Manisa bölgesinde inşaat sektörünün gelecek yıllarda umut verici olmasını da göz önünde bulundurursak bu bölgede isim olarak en tanınan kalitesini kanıtlamış ve en tercih edilen 3 kurumsal markadan biriyiz.Tuğla üretiminde ve satışında problemsiz 12 ay boyunca aynı kalite ve kapasitede üretim yapmaktayız. Şirketimiz yatırımlar ile üretim kapasitesini 3 katına çıkararak günlük 110 bin adet tuğla üretimi yapabilmektedir. Fabrikamızın makine gurubundan trafosuna(1000 kWa) kadar her şey yenidir. Üretimimiz,oturmuş kadromuzla el değmeden kusursuz kalitede yapılmaktadır bu konuda para kazanmak isteyen yatırımcı aramaktayız. Müşteri portföyümüzü de devrini yaparak teslim edeceğimiz markamızı devam ettirecek yatırımcı arıyoruz.Şu anda İzmir bölgesinde en az 5 yıl devam edecek aşırı bir inşaat potansiyeli var dolayısı ile şu anda tuğla yetiştiremiyoruz satışımızın %70 i peşin satıştır.Artık yorulduğumuz için devren satılıktır.
Güçlü Yanlar
Sektörde tanınmış, güvenilir ve güçlü marka olması. Oturmuş ve sağlam müşteri porföyü. El değmeden otomasyon ile imalat. Marka bilinirliği bölgedeki başı çeken ilk 3 firmadan biri. Tecrübeli kadro. Fabrikanın çok değerli konumu. Makine parkı ve elektrik tesisatı yenilenmiş. Kar marjının yüksek olması. İzmir merkeze 30 dk mesafede, Manisa merkeze 20 dk'lık mesafede. Yeni İzmir-İstanbul otobanına 5 dk'lık mesafede. Şehir merkezine 5 dk'lık mesafede.
Fırsatlar
48 yıllık müşteri portföyü ile komple satılıktır şu anda İzmir bölgesinde en çok tercih edilen bir markadır,en az 5-10 yıl sürecek inşaat potansiyeli göz önüne alındığında ve biz dahil faal 18 fabrika kaldığı için tuğlanın yok satacağı bir döneme girilmektedir ancak yılların getirdiği yorgunluk ile farklı sektörlere girmek amacı ile satılıktır.
Yayınlandı
04.04.2019
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
2.00 €
Yıllık Ciro
22.00 TL
Stok Değeri
500,000.00 TL
Stok Fiyata Dahil
  • Evet
Makine / Demirbaş Değeri
6.00 TL
Demirbaş Fiyata Dahil
  • Evet
Esnek Ödeme Koşulları
Hayır
Krediye Uygunluk
Evet
İş Bilgileri
Gayrimenkul Tipi
Fabrika
Gayrimenkul Durumu
Şirkete ait
Alanı (m2)
10600
Detay bilgi
Arsanın yeri ana asfalt üzeridir arkası da ana asfalt üzeridir.Zaten arsası çok değerlidir.
Konum
İl
Manisa
İlçe
Turgutlu
Semt
Turgutlu
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek