Kar payı teklif ediyoruz

İlan Numarası
RF157951
Şirket Bilgileri
Başlık
Kar payı teklif ediyoruz
Sektör
Teknoloji İletişim
Şirket İsmi
Devasa Ajans
Şirket Türü
LTD
Kuruluş Yılı
2011
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
Ülkemizde son 10 yıllık ortalaması 1 milyon yeni konut üretimi ve önümüzdeki 5 yıl için hedeflenen 15 milyonluk konut üretimi ile bir çok sektörün lokomotifi konumundaki inşaat sektöründe oluşan güvenlik ve konfordan doğan ihtiyaçlar üzerine AİBÜ Teknokent te yapmış olduğumuz AR GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan swidoor akıllı çelik kapı ile standart güvenlik ve kapı anlayışını çok daha farklı noktalara getirmiş bulunuyoruz.
Güçlü Yanlar
Ülkemizde akıllı çelik kapı kavramını ilk ortaya atan, sektöründe ilk olan, peşi sıra gelecek olan modelleri ile oluşan pazardaki pasta payında tek belirleyici olacak olması..
Fırsatlar
Yazılım ve grafik mühendislerinden oluşan kadrosu ile geçmişte gerçekleştirdiği başarılı projelerinin vermiş olduğu tecrübe.. sektörde ilk olması, herkesin ihtiyacına cevap vermesi, sektörün belirleyicisi olması en önemli faktörlerdir. bu iş modelinde bizlerle büyüyerek kazanacak yol arkadaşı olarak göreceğimiz katılımcıları bekliyoruz. katılım tutarınızın her ay %5 ini + yıl sonu %60 kar payı vermeyi teklif ediyoruz. her türlü sorunuz için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. ürün hakkında ayrıntılı bilgi için www.swidoor.com u inceleyin
Yayınlandı
16.05.2017
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • Azınlık Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
1.00 TL
Yıllık Ciro
10,000,000.00 TL
İş Bilgileri
Gayrimenkul Tipi
Diğer
Gayrimenkul Durumu
Kiralık
Alanı (m2)
700
İş Taşınabilir
Hayır
Yönetim Devam Edecek
Evet
Konum
İl
Turkey
İlçe
BOLU
Semt
MERKEZ
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek