YÜKSEK KAZANÇLI TELEFON KILIF FİRMASİ

İlan Numarası
RF194170
Şirket Bilgileri
Başlık
YÜKSEK KAZANÇLI TELEFON KILIF FİRMASİ
Sektör
Teknoloji İletişim
Şirket İsmi
KILIFHANE
Şirket Türü
Şahıs
Kuruluş Yılı
2015
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
BİZ KİMİZ?
Türkiye'de 8 ve Avrupa'da 3 tasarım birinciliğim bulunmaktadır. Uzun yıllar araştırmalarımın sonucunda insanlara standart tasarımlara sahip ürünler satılmaktadır.

Bizler sıra dışı, klişeler den uzak ve özgün tasarımlarımızı günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan telefon kılıfları üzerine uyguladık. Hedeflerimizi 3 yıl sonuna göre hazırladık ve firmamızı kurduk.


NEDEN TELEFON KILIFI ÜRETİYORUZ?
Günümüz teknolojisinin bizlere katmış olduğu en büyük ürün cep telefonlarıdır. Türkiye'de ve Dünya'da %98' lere ulaşan kullanımı söz konusudur ve bu ürünler maliyet bakımından oldukça pahalıdır. Kullanıcılar telefonlarını düşmelere ve darbelere karşı korumak istemektedirler. Bizler bu kadar çok fazla rehavet gören cep telefonlarını rakipsiz, eşsiz, standartlardan uzak kısaca mükemmelin ötesinde tasarımlar hazırlayarak bu pazarda bizde varız dedik. Kısa zaman da 1. yıl hedeflerimize ulaştık ve daha fazla satışa geçmiş bulunmaktayız.

TÜRKİYE'DE BİR İLK
Silikon, aynalı (Türkiye'de ilk) ahşap kazıma ve ahşap renkli baskı telefon kapakları üretmekteyiz.

KAR MARJI NEDİR?
Silikon Ürünler : %70
Aynalı Ürünler : %83
Ahşap Ürünler : %87

KAR ORANI YÜKSEK MÜŞTERİSİ SÜREKLİ OLAN BİR FİRMA SİZLERİ BEKLİYOR. ENDİŞENİZ ASLA OLMASIN SATIŞ SÖZLEŞMESİNDE DE BELİRTECEĞİMİZ GİBİ HER ZAMAN SİZE 3 AY BOYUNCA EN İNCE AYRINTISINA KADAR DESTEK OLACAĞIM.

SATIŞ HAKKINDA
Size 3. yıllık planımızı lanse etmiş olacağız.
Güçlü Yanlar
- Türkiye'de 8, Avrupa' da 3 kez tasarım 1.siyim ve tasarımlarım farklıdır.

- Sektörde çok fazla rekabet edeceğimiz firmalar bulunmaktadır. Fakat diğer firmalardan bizim açık ve net olarak görülen farklarımız bulunmaktadır. Ayrıca kısa zamanda müşteriler tarafında da onaylanan net satış sonuçları da bulunmaktadır.

- Tasarımlarımız her zaman bir adım önde oldu. (sadece taklitlerimiz olabilir) Fakat bizler tasarımın getirmiş olduğu gücü çok rahat bir şekilde kullandığımız için her zaman öndeyiz.

- Bizler ürün değil tasarım satarız. Ürünümüzün duruşu, baskısı ve müşterinin açmış olduğu kargo poşetinin içindeki kutusuna kadar her şey kusursuz olmalıdır.

- Ürünlerimizi hazırlarken müşterilerimizin sağlığına dikkat ederek hazırlarız. Plastik ürünlerimiz için de ağaç balından cila kullanırız ki müşterilerimiz plastik kaplamadan zarar görmesin. Yakın zamanda Sağlık Bakanlığından gereken belgeleri alıp sağlıklı ürünler kullandığımızı müşterilerimize resmi olarak beyan edeceğiz.
Fırsatlar
- Günlük sipariş adedi 150 - 200 arasında değişim göstermektedir. Hafta sonları 250 - 300 arasında ilerlemekte olup bahsi geçen adetler kargo adedi değil toplam üretilmesi gereken ürün adetleridir.

- Satın aldığınız zaman sizlere 3 ay kadar uzaktan destek sağlayacağım. Mail, whatsapp yada skype aracılığı ile sizlere destek olacağım.

- İş yerimiz de bulunan tüm makine ve malzemeleri bulunduğunuz il yada ilçeye nakliyesi konusunda size yardımcı olabilirim.

- Bünyemizde özel hazırlanmış ahşap kılıf stantları ile dilerseniz bir mağaza da kullanabilirsiniz. Biz sadece ofis içi değerlendirdik. Bulunduğumuz ilçenin mağaza içi satışı kaldırmayacağı düşündük. ( 8m. ) genişliğinde olup 2m. yüksekliğe sahiptir. 5000 - 5500 kılıf yer alabilir )

- 5 yıllık tasarım gücü size aktarılmış olacaktır.

- Sipariş almak, ürünün baskısını yapmak ve kargo için 2 - 3 kişi yeterlidir. (Kendi aileniz ile de yapabilirsiniz)
Yayınlandı
07.05.2018
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
80,000.00 TL
Yıllık Ciro
743,000.00 TL
Stok Fiyata Dahil
  • Evet
Makine / Demirbaş Değeri
45,000.00 TL
Demirbaş Fiyata Dahil
  • Evet
Esnek Ödeme Koşulları
Evet
İş Bilgileri
Gayrimenkul Tipi
Mağaza
Gayrimenkul Durumu
Kiralık
Alanı (m2)
100
İş Taşınabilir
Evet
Satış Sebebi
SATIŞ SEBEBİ NEDİR?
KILIFHANE DEN KAZANCIMIZ İLE EŞİMİN DE HAYALİ OLDUĞU İÇİN SIRA İLE TEKİRDAĞ - ÇORLU - KEŞAN DA 3 FARKLI HATAY DÜRÜM SALONU AÇTIK. KILIFHANE EŞİM İLE DÜĞÜN YAPMAYIP KURDUĞUMUZ BİR FİRMADIR. EMEĞİMİZ BÜYÜKTÜR.

BİZ DÖNER SALONLARIMIZ İLE İLGİLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ. İSTERİZ Kİ KILIFHANE HER ZAMAN SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELENİ OLSUN. BU YÜZDEN İYİ YÖNETEBİLECEK KİŞİLERE SATIŞI OLSUN.

UYGUN MODEL ARAÇ İLE TAKAS OLABİLİR.
Yönetim Devam Edecek
Hayır
Konum
İl
Turkey
İlçe
TEKİRDAĞ
Semt
MALKARA
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek