Gelecek Dijitalde

İlan Numarası
RF205907
Şirket Bilgileri
Başlık
Gelecek Dijitalde
Sektör
Teknoloji İletişim
Şirket İsmi
Atlanta Film Yapım
Şirket Türü
Şahıs
Kuruluş Yılı
2013
İş Tanımı
Şirketimiz film üretiminin yanı sıra YouTube başta olmak üzere internette çeşitli mecralarda dijital içerikler üretmektedir. Şu anda sahibi olduğumuz kanalların toplamda 700.000 den fazla aboneleri vardır. Videolarda gösterilen reklamlar üzerinden gelir elde edilmekte ve oluşan bu gelirler aylık periyotlarla tarafımıza ödenmektedir. İçeriklerimiz alanında Türkiye'deki açık ara çok izlenen içeriklerdir. Şirketimizin Dijital alanda uzman 2 adet ortağı bulunmaktadır. Şirketimize 3. bir yatırımcı ortak alarak, sermaye artışıyla daha geniş bir ekip kurmak ve farklı alanlarda hızlı içerikler oluşturmak amacındayız.
Güçlü Yanlar
1- Alanında rakipsiz tek firmadır.
2- Dijital alanda çok deneyimli bir yönetime sahiptir.
3- Türkiye'nin en ünlü isimleri ile çalışma şansına sahiptir.

Fırsatlar
Televizyon izleme oranlarının hızla düştüğü, bunun yerine dijital içeriklerin izlenme oranlarının çok hızlı bir şekilde arttığı bu günlerde Dijital dünyada yer edinmek geleceğin medya patronları olabilmenin önünü açacaktır. Farklı platformların da bu dünyaya katılması ile birlikte içerik üretici olmak gelecekte büyük gelirler elde edebilmek için son derece önemlidir. Reklam verenler her sene dijital bütçelerini arttırmaktadır. Bu nedenle kısa zamanda kaliteli içerikler üretmek, gelecek için son derece önemli bir yatırım olarak görülmektedir.
Yayınlandı
07.05.2017
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • Azınlık Ortaklık
  • Eşit Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
1,000,000.00 TL
Esnek Ödeme Koşulları
Evet
İş Bilgileri
Gayrimenkul Durumu
Kiralık
Alanı (m2)
150
İş Taşınabilir
Evet
Satış Sebebi
Amacımız şirketimize girecek yatırım ile dinamik bir ekip oluşturarak hızla yeni ürünler hazırlayıp büyümek ve uluslararası alandaki gücümüzü arttırmaktır. Bunun yanında farklı projelerimizi de hayata geçirerek çok yönlü bir şirket olarak Dijital dünyada güçlü bir konuma gelmek istiyoruz.
Yönetim Devam Edecek
Evet
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek