PROMISING E-COMMERCE WEBSITE

İlan Numarası
RF771703
Şirket Bilgileri
Başlık
PROMISING E-COMMERCE WEBSITE
Sektör
İnternet Yazılım
Şirket İsmi
ORDINA E-COMMERCE
Şirket Türü
Şahıs
Kuruluş Yılı
2016
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
Baskasindarama.com Ordina E-ticaret, sürdürülebilir enerji, ısıtma & soğutma sistemleri şirketine ait bir marka olarak 2016 yılında kuruldu. İnternetten kaliteli ve farklı ürünleri satmak amacıyla kurulan baskasindarama.com kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. İnternetten kaliteli ve farklı ürünleri satmak amacıyla kurulan baskasindarama.com kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Baskasindarama.com Türkiye’de yaygın olan internetten ucuz ve daha düşük kaliteli alışveriş düşüncesinin aksine tüm dünyada oldukça yaygın olan internetten kaliteli ürün satın alma düşüncesine hizmet etmek amacıyla kuruldu.Bu noktada sektörde özel ürünler üreten ancak marka imajlarına uygun online satış kanalı bulamayan markalar için de bir çözüm oldu.Butik e ticaret sitesi mantığı ile yola çıkan baskasindarama.com, kullanıcı ile birebir ilişki kurarak ve oldukça ulaşılabilir bir ortam sağlayarak piyasada büyük ve bilinen e ticaret sitelerinden bu konuda öne çıkmayı başardı.E-ticaret penetrasyonu dünyada %8,5 iken Türkiye’de %3,5 seviyelerinde seyretmesi Türkiye’de ciddi bir potansiyel olduğunu göstermektedir. Baskasindarama.com Türkiye’de e-ticaret sektörünün gelişmesi için kaliteli ve rasyonel bir girişim olmuştur.
Güçlü Yanlar
Baskasindarama.com hem müşteriler açısından hem de bünyesindeki markalar açısından sektör liderlerinden öne çıkan artı özelliklere sahiptir.Markalarla kısa ödeme vadeleri ile çalışması, ürünleri doğru ve marka değerine uygun bir şekilde yansıtması markaların diğer büyük e-ticaret siteleri arasından öne çıkmasını ve tercih edilebilir olmasını sağlmaktadır.İçerik yazılarının samimi ve sıcak olması, ürünlerin hızlı bir şekilde iletilmesi, siparişin alınmasından müşteriye iletilmesine kadar her süreçte müşterinin adım adım bilgilendirilmesi ve müşteri ile birebir iletişim kurulması baskasindarama.com’un güvenilirliğini artırmakta ve öne çıkmasını sağlamaktadır.Bünyesinde bulunan markaların birçoğu diğer e -ticaret sitelerinde de olmasına rağmen ürün portföyü açısından Türkiye’de birebir rakibi bulunmuyor. Diğer taraftan isminin akılda kalıcı olması, kolay hatırlanması baskasindarama.com’un öne çıkmasında büyük rol oynamaktadır.Diğer taraftan isminin akılda kalıcı olması öne çıkmasına sebep
Fırsatlar
E-ticaret Türkiye’de son zamanlarda yatırım yapılacak en karlı sektörlerden biri. Raporun başlarında da bahsedildiği gibi %3,5 e-ticaret penetrasyonuna sahip sektör ciddi bir potansiyele sahip ve oyunu kuralına göre oynayacak, yenilik getirecek oyun kuruculara ihtiyacı var.Bu açıdan baskasindarama.com yayınlandığı günden bu yana edindiği yer, marka konumlandırması ve yarattığı imaj ile hem Türkiye’de yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar için hem de gelecek vaat eden bir işe yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcılar için rasyonel bir seçenek.Diğer taraftan baskasindarama.com sadece online kanaldan satışla sınırlı kalacak bir proje değil. Segmentine uygun bir şekilde tasarlanmış offline mağazalar ile desteklenebilir ayrıca kategorilerinden biri olan BA Market ile market zinciri kurup frenchaising verebilir.Alacağı frenchising ücreti ile nakit akışına destek sağlayabilir.
Yayınlandı
03.07.2018
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
2,000,000.00 $
Stok Fiyata Dahil
  • Evet
Esnek Ödeme Koşulları
Hayır
Konum
İl
Turkey
İlçe
İZMİR
Semt
BALÇOVA
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek