BuziMap Yeni Nesil İletişim Platformu

İlan Numarası
RF154062
Proje Bilgileri
Başlık
BuziMap Yeni Nesil İletişim Platformu
Sektör
İnternet Yazılım
Proje Tanımı
Ülkemizde;
1-Her seviyeden işletme ( yaklaşık 3.200.000 kobi )
2- Akıllı telefon kullanıcısı ( 40.000.000 ve üzeri )
3- Kurumsal ölçekli marka ve firmalar (10.000 ve civarı )
bu üç kitleyi bir araya getiren Kobi network projesidir. Üç kitlenin iletişiminden doğan geliri kazanç hedeflemektedir.

İnternet ortamında çalışan mobil ve web aplikasyonları vardır.
Harita tabanlı aplikasyon sayesinde bulunabilirlik
Vitrin araçları sayesinde tanırım ve reklam,
Hizmet ve satış araçları sayesinde geniş kitlelere satış ve müşteri memnuniyeti
İletişim ve istatistik araçları sayesinde farkındalık oluşturur.

Kullanıcılar için;
Ücretsizdir ve vazgeçilmez olması arzulanmaktadır. Reklam izleme zorunluluğu yoktur. Tercihen ücretli reklam seyrederek BuziPara kazanabilir.

İşletmeler için;
Kısmen ücretsizdir. ( hediye BuziPara`lar verilir ) BuziMap araçları yıllık kiralık , adetli , uyarlanabilir içerikleri boş olarak verilir istediği kadar içeriğini değiştirebilir ilave ücret alınmaz. Takipçi toplayarak hediye BuziPara kazanabilir takipçisine ücretsiz kampanya yapabilir. Yeni kullanıcı kitlelerine ve işletmelere ücretli kampanya yapar.

Kurumsal Firmalar;
Kullanıcı ve işletmelere kampanyalar yaparak tanıtım imkanına sahip olurlar. BuziPara transferleri sayesinde işletmelere sponsor olabilir.

İşletmeler ve Kurumsal firmalar kampanyalarına hediye BuziPara ekleyerek ve hedef kitle seçerek etkin reklam yapma imkanına sahip olacaktır.

DAHA BİRÇOK DETAY..
Güçlü Yanlar
Patentli fikir ve özgün tasarımla benzerlerini olması zordur. Her seviyeden işletme bakıldığında küçük işletmelerin, büyük işletmelerin sahip olduğu imkanlara sahip olamamaktadır. Büyüme gelişme ve sürdürülebilir kazanç için bütçe ve sürekli reklam planlama ekibi barındırma gerektirir. Web sayfası yapım yönetimi ve e-ticaret yatırımı, katalog broşür, google reklam, TV , radyo , bilboard gibi ilan ve reklamlar pahalı ve zahmetlidir.

1-BuziMap araçları her seviyeden işletmenin ihtiyaçlarını yüksek etkinlik / maliyet oranında karşılar.
2-Arama motorlarındaki veri karmaşası olamaz.
3-İşletmelerin çokluğu web de yer alma ihitiyacı ve web adresi karmaşası, sms reklam yasakları sıkıntı yaratırken BuziMap de kendi içinde çalışır.
4-Takip sistemi BuziMap kullanıcı kitlesini hızlı bir şekilde arttıracaktır.
5-Birçok gelir kaynağı vardır. Kobi bağlama gelirleri, Kobi to Kobi , Kobi to Kullanıcı, Kurumsal to Kobi , Kurumsal to Kullanıcı kampanya gelirleri
6-...
DAHA BİRÇOK DETAY
Fırsatlar
1-Proje yazılım evresinde ve yayına geçmemiş olması ilk yatırımcının yatırım maliyeti projenin ilk hızını almasına yetecek kadar olduğundan gelecekte potansiyel cirosuna göre oldukça düşük kalacaktır.
2- Tek ortaklı Anonim şirkettir. Patent ve telif hakları şirket adına alınmıştır. Anonim şirket yapısı avantajları vardır.
3- Türkiye içinde bile ciro hedefi çok yüksektir. Proje global proje olabilirse dünya çapında Cirosu olacaktır.
Mesela 3.200.000 İşletmenin %30 yani 1.000.000 lık kısmına yayılsa bununda % 15 lik kısmı satın alsa 150.000 işletme demektir. ortalama 400 TL harcama yapsalar 60.000.000 ciroya denk gelmektedir. İlave gelirleri olan Kobi to Kobi , Kobi to Kullanıcı, Kurumsal to Kobi , Kurumsal to Kullanıcı kampanya gelirleri astronomik rakamlara denk gelmemektedir. Gösterim başına 0,20 kr kombinasyonun hesaplanması gerekmektedir.
4-...
DAHA BİRÇOK DETAY

Projeye erken dönemde yatırımcı olmak büyük fırsattır. Sonraki yatırımcıda meblağ katlanarak artacaktır.
İlan Verme Sebebi
Projenin sahibi olarak proje maliyetini çoğunu finanse etmiş ve etmeye devam etmekteyim.Projenin tasarım ve yazılım ve yayına geçme evrelerinden, tasarım evresi bitmiştir. Yazılım aşamasının %60 civarındadır. Bu proje büyük, kapsamlı ve karlı projedir. Böyle projelerin sıfırdan global ölçekte büyümesi için küçükten büyüğe doğru yatırımcı kaynağı bularak ilerlemesi başarı açısından zarurettir kanaatindeyim.
Yazılım projelerinin pahalı projeler olması iş gücü maliyetinin yüksek olmasıdır.
Proje personeli özveri ile çalışıyor olasa bile kalabalık bir ekibe sahip olmak ve yayına geçme öncesi kalan işlerin hızlandırılması, ön hazırlıkların yapılması, bir takım tanıtım işlerinin hazırlanması ve ilk hız için ilave maddi kaynağa ihtiyacım olacaktır. Projenin yayına geçip ilk hızı aldıktan sonra en düşük büyüme senaryosunda da bile kendi gelirleri ile büyüyecek olmasına kesin gözüyle bakılsa bile, bu grafiğin daha dik eğim olması yatırım miktarına ve ortakların niteliğine bağlıdır.
Proje Sahipleri Hakkında
İsmin Behzat Cem Paşayiğit. Projenin fikir ve projenin kendisi tarafıma aittir.Tüm patent ve telif hakları BuziMap Reklam ve Danışmanlık Hiz. Tic. A.Ş. şirketi üzerine yapmış bulunmaktayım. Şirketin tek ortağı konumdayım. Meslek olarak 20 yıllık eczacıyım. Ticari ve meslek hayatımda yaşadıklarım ve gözlemlerim bu projenin fikrini ve olgunlaşmasına ilham kaynağı olmuştur. İş hayatında gözlemlediğim ve eskiliğini hissettim bu alandaki boşluğu dolduracak bu projeyi yapmaktan memnuniyet duymaktayım.
İlaveten yiyecek sektöründe faaliyet gösteren ortağı olduğum bir şirketim var. Bu şirkette ortağım olan Avukat Mustafa Demir projenin yönetimini ve hukuk danışmanlığını yapmaktadır.

Proje kendi maddi imkanlarımızla 7 kişilik yazılım ve tasarım ekibimiz tarafında yapılmaktadır.
Yayınlandı
03.05.2018
Şirket Bilgileri
Şahıs / Şirket
Şirket
Yatırım Bilgileri
Aranan Yatırım Şekli
  • Azınlık Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
500,000.00 TL
Yıllık Ciro Projeksiyonu
300,000,000.00 TL
Yıllık FAVÖK Projeksiyonu
150,000,000.00 TL
Sunum
İlgili Dosya (Pdf)
Konum
İl
Turkey
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek