İSTANBUL BOĞAZINDA YÜZER CAFE&BAR

İlan Numarası
RF188206
Proje Bilgileri
Başlık
İSTANBUL BOĞAZINDA YÜZER CAFE&BAR
Sektör
Turizm
Proje Tanımı
Ankara Turizm Bakanlığı'ndan Yüzer Tesis belgeli 150 kişi kapasiteli, 36 metre uzunluğunda şirketimize ait yat ile yüzer cafe&bar yapılması 2019 yılı için planlanmaktadır. Bu cazip projeye yatırımcı olarak ayrıca bilfiil kendisi de çalışarak işin başında olacak güvenilir yatırımcılar aranmaktadır. Yatımız ile ilgili teknik destek tarafımızdan sağlanacaktır.
Güçlü Yanlar
Türkiye ve İstanbul boğazında ilk kez uygulanacak cazip bir projedir. Teknemiz üç makinalı, iki adet jeneratörlü olup durmadan çalışmaya müsaittir. Ayrıca yatımızın içerisinde alt ve üst katlarda bar dekorasyonları hazır şekilde olup, herhangi büyük bir ilave söz konusu değildir. Sektörel bazda baktığımız zaman şu anda hali hazırda boğazda bu işi yapan tekne bulunmamakta olup, ayrıca bizim gibi yat görünümüne sahip klas bir tekne de bulunmamaktadır.
Fırsatlar
Ayrıca bu teknenin bu işin fazlası ile tuttuğu takdirde şirketimize ait olan ikinci yatımız da devreye alınabilir. İlk olarak 36 metre olan yatımız ile başlangıç yapılacak olup, iş hacmi genişlediğinde ikinci teknemiz 43 metrelik Matilda çift barıyla devreye girecektir. Hali hazırda rakibi olmayan bir işe sahip olmak. Aşağıda belirtilen yıllık cirolar çok daha üstüne çıkması olasıdır.
İlan Verme Sebebi
Cafe&Bar işletmeciliği hususunda yeterli bilgiye sahip olmadığımız gibi, şirket sahibimiz de bu konuyla çok fazla mesai harcamak istemediğinden işi yürütebilecek özelliklere sahip bir ortak arayışına girildi.
Proje Sahipleri Hakkında
Türkiye'nin önde gelen ve boğazda ilk yenilikleri yapan armatörlerden birine ait olan bu şirket şu an bünyesinde üç adet yat barındırmaktadır. Daha önce büyük başarılara imza atan ceo'muz artık çok fazla işin başında olmak istemediğinden böyle bir arayışa girilmiştir. Ortak olmayı planlayan kişinin genç ve tecrübeli olması önemlidir.
Yayınlandı
19.09.2018
Şirket Bilgileri
Şahıs / Şirket
Şirket
Şirket Türü
LTD
Yatırım Bilgileri
Aranan Yatırım Şekli
  • Azınlık Ortaklık
  • Eşit Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
250,000.00 TL
Yıllık Ciro Projeksiyonu
4,000,000.00 TL
Yıllık FAVÖK Projeksiyonu
2,000,000.00 TL
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Semt
BEŞİKTAŞ
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek