Kablosuz Şarj Teknolojisi

İlan Numarası
RF205005
Proje Bilgileri
Başlık
Kablosuz Şarj Teknolojisi
Sektör
Teknoloji İletişim
Proje Tanımı
Dünyada 5. Türkiye'de ise ilk kez uygulanacak bu sistemde, İnsanların akıllı cihazlarını kablosuz şarj edebilecekleri, müşterilerine kablosuz internet hizmeti veren işletmelerin bu hizmeti daha hızlı, adil ve güvenli halde sunabilecekleri, reklam veren markaların yaş, cinsiyet ayrımına göre lokasyon bazlı reklam verebilecekleri bir sistemdir. İlk etapta restoran ve kafelere daha sonra oteller ve toplu taşıma istasyonlarına kurulacak bu sistem ile akıllı cihaz kullanıcılarının ortak problemi olan şarj ve internet ihtiyaçlarına büyük ölçekte çözüm olmayı hedefliyoruz. Sistemimiz sayesinde oluşacak akıllı cihaz kullanıcı ağına hedef kullanıcı seçimi yaparak markalar reklam verebilecekler.
Ar-ge çalışmalarımız dahilinde Çin'e giderek prototiplerimizi ürettik ve yazılımda %80 seviyelerine geldik. Türkiye'de uygulanacak bu yeni sistemimizin iş planı dosyası hazır.
İş fikri notere onaylatıldı ve patent başvurusu yapıldı. Kosgeb kursu bitirildi ve şuan sunum dosyası hazırlanmaktadiır. Kosgebden destek alınacaktır.
Güçlü Yanlar
Sistemin Türkiye'de ilk kez uygulanacak olması ve uygulanabilecek alanların çok fazla olması en güçlü yanlarından bazıları.
Fırsatlar
Akıllı cihaz kullanıcı sayısının her geçen gün artması ve bu kullanıcıların en büyük iki problemi şarj ve internet olması bizim için en büyük fırsat. Ayrıca 1 sene önce işletmelere zorunlu tutulan 5651 nolu yasa bizim için bir fırsat.
İlan Verme Sebebi
Sistemin başlayıp devam etmesi icin bütçeye ihtiyacımız var.
Proje Sahipleri Hakkında
Yusuf U.
05324900180
Yayınlandı
24.05.2016
Şirket Bilgileri
Şahıs / Şirket
Şahıs
Şirket Türü
Şahıs
Yatırım Bilgileri
Aranan Yatırım Şekli
  • Azınlık Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
1,000,000.00 TL
Yıllık Ciro Projeksiyonu
4,420,000.00 TL
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek