Faaliyette olan yazılım firmamız için yatırımcı ortak arıyoruz.

İlan Numarası
RF704328
Şirket Bilgileri
Başlık
Faaliyette olan yazılım firmamız için yatırımcı ortak arıyoruz.
Sektör
İnternet Yazılım
Şirket İsmi
More Platform Bilişim Ltd.
Şirket Türü
LTD
Kuruluş Yılı
2015
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
E-Ticaret siteleri öncelikli olmak üzere, kurumsal tanıtım siteleri de hazırlayan firmamız, mutlu müşterileri olan, kendini teknik anlamda geliştirmiş, PayU, İyzico gibi ödeme sistemleri ile entegre olmuştur. Aynı zamanda N11, GG gibi sitelere API entegrasyonları da yazan firmamız için çevresi ve satış kabiliyeti güçlü, bizzat kendisi de işinin başında olacak ortak veya yeni bir sahip arayışındayız. Sitesi de yenilenecek olan firmamız aynı zamanda yurt dışında bulunan kendi kiralamış olduğu hosting'ini de yönetmektedir. Talep edilen rakam reklam ve pazarlama faaliyetlerinde ve kalifiye personel alımı için kullanılacaktır. %100 satış için ayrıca konuşulur. Halen eski sitemiz aktif durumdadır. www.nettenetiz.net adresinden incelenebilir.
Güçlü Yanlar
Mutlu müşteriler, güçlü referanslar, yazılım kabiliyetleri ile oluşturduğu API entegrasyonları ve yazılım tarafında oldukça gelişmiş
Fırsatlar
Ülkemizde hızla gelişmekte olan bir sektör. Pazarı oldukça geniş. Ancak sağlam bir pazarlama ve ve reklam yapılması gerekiyor. Alt yapımız bunu sağlayabilecek özelliklerdedir.
Yayınlandı
29.11.2016
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • Eşit Ortaklık
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
150,000.00 TL
Yıllık Ciro
150,000.00 TL
Stok Değeri
10,000.00 TL
Demirbaş Fiyata Dahil
  • Hayır
Esnek Ödeme Koşulları
Hayır
İş Bilgileri
Gayrimenkul Tipi
Diğer
Gayrimenkul Durumu
Kiralık
Alanı (m2)
65
İş Taşınabilir
Evet
Satış Sebebi
Teknik altyapı anlamında fazlaca gelişmiş olan şirketimiz, pazarlama ve satış konusunda başarısız olduğu için şu anda kendisinden bekleneni karşılayamaz hale gelmiştir. Bu nedenle ya bu konu ile ilgili tecrübesi olan yatırımcı ortak veya bu konuda faaliyet göstermek isteyen bir yatırımcıya devri düşünülüyor.
Yönetim Devam Edecek
Hayır
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Semt
KADIKÖY
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek