Küçük sermayeyle büyük finans girişimi

İlan Numarası
RF165359
Şirket Bilgileri
Başlık
Küçük sermayeyle büyük finans girişimi
Sektör
Finans
Şirket İsmi
Yamaska Capital
Şirket Türü
Kuruluş Yılı
2015
Çalışan sayısı
0-10
İş Tanımı
Piyasa değeri 100 milyar USD ın üstünde olan şirketleri finansal krizlere karşı dayanıklı hale getirmek üzere tasarlanmış olan bir finansal inovasyonun son ürün haline getirilerek bu şirketlerden birisine satılması. Ürün (Albatros algoritması), dünyanın en etkili kriz koruma fonudur (tail risk hedging fund).
Güçlü Yanlar
Söz konusu ürünün şu anda piyasada bulunan rakipleri olan Siyah Kuğu fonları (Black Swan funds) çok yüksek koruma bedelleri nedeniyle uzun vadede koruma sağladıkları portföyün kazancını ortalama yıllık %27 azaltmaktadırlar. Albatros algoritması ise hem daha etkin bir koruma sağlamakta hem de koruma sağladığı portföyün getirisini yıllık %45 oranında artırmaktadır.
Fırsatlar
Siyah Kuğu fonlarının portföy getirisine olan negatif etkisi nedeniyle sektör 70 milyar USD seviyesine kadar büyüyebilmiştir.Zira birçok şirket yüksek maliyetlerinden dolayı Siyah Kuğu fonlarına yatırım yapmamaktadır. Albatros algoritması bu şirketler için ideal bir çözüm olacaktır. Albatros fonunun 7-8 yıl içinde 10 milyar USD büyüklüğe ulaşacağı düşünülmektedir. Bu aşamada şirketin yıllık en az 100 milyon USD temettü dağıtacağı beklenmektedir. Dolayısıyla 15.000 USD karşılığında şirketten %1 hisse almış olanların yıllık kazancının 1 milyon USD olacağı düşünülmektedir.
Yayınlandı
30.04.2016
Satış Bilgileri
Satış Tipi
  • Azınlık Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
15,000.00 $
İş Bilgileri
Satış Sebebi
Şirketin azınlık hissesi inovatif algoritmanın son ürün haline getirilmesini finanse etmek amacıyla satılmaktadır. Şirket değeri 1.500.000 USD olduğundan her 15.000 USD ın karşılığı %1 hissedir. Bu aşamada en fazla 300.000 USD lık bir yatırım kabıl edilmektedir.
Yönetim Devam Edecek
Evet
Konum
İl
Kanada
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek