ULUSLAR ARASI PATENTLİ PROJE

İlan Numarası
RF156668
Proje Bilgileri
Başlık
ULUSLAR ARASI PATENTLİ PROJE
Sektör
İnternet Yazılım
Proje Tanımı
Proje uluslar arası patentlenmiş olup, fransızca, almanca, çince, rusça, ispanyolca vb gibi zor dillerin öğrenim hızını 2 katına çıkaran farklı bir metodla internet üzerinden öğrenmeyi sağlar. PwC raporuna göre tüm dünyada yapılan araştırmaya göre kadınların %58si, erkeklerin ise %42'si yurt dışında çalışma deneyimi yaşamak istemektedir. Proje patenti metod üzerine alınmış olup ingilizce-çince, ingilizce-rusça gibi versiyonlarını yapmak mümkündür. Proje, en büyük çaba gerektiren gidilecek ülkenin diline hakim olma problemini internet üzerinden istenildiği zaman istenilen her ortamda çalışarak çözmektetir. Ülkemizdeki iç güvenlik sorunları nedeniyle birçok aile yurt dışında yaşamak istemektedir. Oldukça büyük bir kitleye sahip olan projenin her versiyonu satılacak olsa da fiyat ve dosyalar fransızca-türkçe versiyonu için verilmiştir. Diğerleri içinde örnek teşkil etmektedir.
Güçlü Yanlar
-Hedef kitleyle organik bağ,
-Sınav metodu öğretildiğinden dolayı işe alımlarda istenen belgelerin hızla alınmasını sağlamak,
-Ev rahatlığında çalışma imkanı sunulması,
-Uygun fiyat avantajı,
-İnsanların kurslara gitmeye vakit bulamaması nedeniyle internetten çalışmak istemesi,
Fırsatlar
-Giderinin minimum olması (Kazanılan paranın neredeyse hepsi kar olacaktır, Batma ihtimali çok çok düşüktür.)
-Gücün Doğu'ya kaymasıyla bu tarz zor dillerin önem kazanması,
-Bu alanda ciddi bir boşluğun bulunması,
-Yeterli ve doğru kaynağın bulunmaması,
-İç güvenlik nedeniyle yurt dışında yaşama isteğinin artmasının dil öğrenimini tetiklemesi,
-İnsanların yurt dışı deneyimleri eskisinden çok daha fazla önem vermesi,
İlan Verme Sebebi
Projenin %100 satışı gerçekleştirilecektir. Proje kullanıma sunulmamış olup yatırımcı projeyi şekillendirebilme hakkına sahiptir. Projenin başarılı olması için her türlü (teknik, yönetim, pazarlama, içerik hazırlama vb.) destek verilecektir. Projenin kullanıma sunulması halinde batma ihtimali neredeyse yoktur. Aylık gideri 1.000 Tl'dir ve proje kendi kendini çevirebilme özelliğine sahiptir. Hedef kitleyle organik bağın bulunması ve kitlenin bu tarz bir projeye ihtiyaç duyması nedeniyle kara geçmesi çok hızlı olacaktır. Önemli olan projenin kullanıma sunulmasıdır.
Proje Sahipleri Hakkında
Fikir sahibi Beyza Öztunç 1995 doğumlu olup, yetersiz koşullar ve farklı alanda yan dal yapma isteği nedeniyle GSÜ’den ayrılmış olup, İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünde eğitimine devam etmektedir. Daha önce 3 proje geliştiren ve bu projelerin alt yapısını oluşturan Beyza Öztunç aynı zamanda insaatdukkani.com projesinde Satış Müdürü olarak projenin büyümesine büyük katkı sağlamıştır. ENR listesindeki (Dünya’nın en büyük 250 inşaat şirketi listesi) Türk şirketlerle ve birçok büyük inşaat şirketiyle anlaşmaya imza atarak şirketin büyümesini sağlamıştır. Son olarak GSÜ Hazırlık Sınıfındayken geliştirdiği fransızcaöğren.com’u satışa çıkarmıştır.
Yayınlandı
08.12.2016
Şirket Bilgileri
Şahıs / Şirket
Şahıs
Şirket Türü
Şahıs
Yatırım Bilgileri
Aranan Yatırım Şekli
  • %100 Satış
Aranan Yatırım Tutarı
625,000.00 TL
Yıllık Ciro Projeksiyonu
709,525.00 TL
Yıllık FAVÖK Projeksiyonu
696,097.00 TL
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek