SUALTI RESTORAN PROJESİ

İlan Numarası
RF181607
Proje Bilgileri
Başlık
SUALTI RESTORAN PROJESİ
Sektör
Restoran
Proje Tanımı
İstanbul boğazının serinliklerinde kurmayı planladığımız ülkemizdeki ilk deniz içinde cam Restaurante ile doğanın boğazın ve denizin eşsiz güzelliğiyle , hem ülkemizde adından sıkça söz ettirmesinin hem de ülkemize ve İstanbul'a farklı bir anlam katmasının gururunu yaşatmak istiyoruz.
Öncelikle misafirlerimizin güvenliği her şeyden önce gelmektedir.Henüz ülkemizde olmayan deniz içinde cam restaurante basınca,depreme dayanıklı bir teknoloji ile yapılması ve yosun tutmaması nedeniyle son derece güvenlidir.Örneğin 2004 yılında Hint Okyanusu'nda meydana gelen tsunami bu teknolojinin uygulandığı projelerin hiçbirini etkilememiştir.

Yapı deniz altında 2 ile 7 metre arasında değişmektedir.Deniz üstünde seyreden teknelerden korunmak amacıyla restaurantenin yer aldığı deniz yüzeyi bariyer ve ikaz işaretleriyle donatılmış ve oldukça korunaklı bir yapıdadır.

Misafirlerimizini memnuniyetine çok önem veriyoruz. Misafirlerimize görsel zevk ve hafif müzikler eşliğinde boğazın derinliklerinde yaşayan canlılar ile restaurantımızda farklı mutfakların da olduğu unutulmaz bir akşam yaşatmanın gayesi içerisindeyiz.

Güçlü Yanlar
Ülkemizde bir su altı Restaurantı bulunmamakta ve ülke sınırları içerisinde bir ilk olma potansiyelini taşımaktayız.Yüksek teknoloji ürünü olan bu proje ile rakiplerimizden bir adım ilerdeyiz.
İlan Verme Sebebi
Projemize destek verebilecek ileri görüşlü yatırımcılar bulup irtibata geçmek
Proje Sahipleri Hakkında
2 arkadaş olup maliye, iktisat son sınıf öğrencisiyiz.Yeniliklere açık farklı düşünen ve bu alanda ilerlemek isteyen girişimcileriz.
BİRTAN PUSAT (0544 565 76 94)
MURAT AKDOĞAN (0507 525 70 44)
Yayınlandı
10.03.2016
Şirket Bilgileri
Şahıs / Şirket
Şahıs
Şirket Türü
Şahıs
Yatırım Bilgileri
Aranan Yatırım Şekli
  • Azınlık Ortaklık
  • Eşit Ortaklık
  • Çoğunluk Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
20,000,000.00 TL
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek