Türkiye'de Olmayan, Eğitim ve Hizmet Alanındaki Proje

İlan Numarası
RF558134
Proje Bilgileri
Başlık
Türkiye'de Olmayan, Eğitim ve Hizmet Alanındaki Proje
Sektör
Eğitim
Proje Tanımı
Projem eğitim ve hizmet alanlarını kapsamaktadır.Türkiye'de var olmayan bir iş alanı üzerine yapılandırılmıştır. Bu bağlamda proje hakkındaki detaylı bilgi sadece projenin maliyetini karşılayabilecek kapasitede ve gerçek olduğu tespit edilen kişi ve kurumlarla yüz yüze paylaşılacaktır.
Projeme maddi anlamda uygun yatırımcı profili Kadıköy, Bostancı, Maltepe (sahil) semtlerinde çok amaçlı kullanıma uygun müstakil binası/evi ,işletmesi olan ya da böyle bir mekanın kirasını ödeyebilecek maddi yeterliliğe sahip olan yatırımcılardır.. Projeme manevi anlamda uygun yatırımcı profili eğitimci ya da eğitime gönül vermiş, çocukları .seven yatırımcılardır.
Güçlü Yanlar
Projem Türkiye'de var olmayan bir iş kolunu kapsadığı için, gerekli yasal başvurular yapıldıktan sonra, franchising sistemiyle yaygınlaştırılma olanağına sahiptir.
Projem yatırımcının maddi gücü dikkate alınarak minimum ve maksimum sermaye düzeyi ile yeniden yapılandırılmaya uygun bir projedir. Projenin minimum toplam maliyeti yatırımcı profiline göre (mülk sahibi/kiracı) 100 bin lira ile 200 bin lira arasında değişmektedir
Fırsatlar
Bu projede yatırımcı olarak yer alırsanız, sadece bu proje için değil, yıllarını AB Projeleri ve ARGE çalışmaları ile geçirmiş birisini tanıyarak farklı alanlardaki farklı projelerle tanışma ve bütçenize uygun olanları hayata geçirme şansını elde etmiş olursunuz.
İlan Verme Sebebi
Yıllarca kamuda ve özel kurumlarda sosyal projeler yazan ve uygulayan bir çalışan ve yönetici olarak edindiğim bilgi ve tecrübeyi doğru yatırımcılarla paylaşarak özel sektörde girişimci olarak yer almak istiyorum.Ilanla ilgilenen yatırımcılar bana [email protected] adresinden ya da 0530 246 40 31 numaralı telefondan ulaşabilirler.
Proje Sahipleri Hakkında
1996 yılından bu yana yurt içinde ve yurt dışında kamuda ve özel sektörde eğitim ve öğretimin her kademesinde görev almanın yanı sıra,2009 yılından bu yana AB Proje Uzmanı ve ARGE Yöneticisi olarak gerek AB Eğitim Projeleri, gerekse Kalkınma Ajansları Projelerinde görev almış, halen kamuda bir kurumda Yönetici ve İngilizce Öğretmeni olarak çalışmaktayım.
Yayınlandı
06.11.2015
Şirket Bilgileri
Şahıs / Şirket
Şirket
Şirket Türü
LTD
Yatırım Bilgileri
Aranan Yatırım Şekli
  • Azınlık Ortaklık
  • Eşit Ortaklık
Aranan Yatırım Tutarı
100,000.00 TL
Yıllık Ciro Projeksiyonu
500,000.00 TL
Konum
İl
Turkey
İlçe
İSTANBUL
Haritayı genişlet
Lütfen şikayet nedeninizi belirtiniz.
Yükleniyor...
Are you sure you want to cancel your report?
Giriş
Kullanıcı adı
Şifre
Şifremi Unuttum Yenilenemek